НОВИНИ

Хармония и красота

Фокус върху Украйна. Как да помогнем: опции, идеи и проверени връзки

Има много варианти за оказване на помощ на Украйна

MAKEUP е международна компания, един от главните офиси на която се намира в Украйна. Като лидер на пазара, ние винаги сме носили международни ценности и красота. Сега сме обединени, както никога досега: всички наши усилия са насочени към подпомагане на Украйна да се изправи срещу агресията. Заедно с нас – хиляди украински служители, офисите ни в Европа, партньорски марки и целият свят.

Билки в козметиката

Алое

Натуралната козметика е една от най-обичаните. Положителните свойства на билките и подправките са използвани още от нашите прадеди. В крайна сметка природата знае най-добре как да помогне на човек с различни заболявания – вътрешни и кожни. Чудите се какви растителни съставки трябва да търсите в козметиката, за да повлияете директно на вашите проблеми? Ето няколко съвета, от които можете да се възползвате!

Как да се грижим за зъбите и венците?

Дентален лекар и асистент

Добрата грижа за зъбите и венците е важна за подържането на добро здраве. Лошата орална хигиена е свързвана с хронични заболявания и може да доведе до увреждания и лошо самочувствие.

Избелване на зъбите

Избелване на зъбите

Избелването на зъбите е идеално за хора, които имат непоправяни зъби и здрави венци. Хората с жълти тонове на зъбите са най-подходящи, като тази козметична процедура не се препоръчва за всеки.

Вдъхновяваща енергия в новата изложба на Евгения Тотева – Жени

Жени провежда арттерапия по собствена методика

Евгения Тотева – Жени открива официално своята нова самостоятелна изложба, озаглавена „Енергия“, на 10.10.2013 г. от 19:00 ч. в арт център Jenny (Симеоновско шосе 110). Изложбата включва 50 картини и ще продължи до 30.10.2013 г.

Бели зъби

Откажете се от инициативата „Направи си сам“

Както всеки от нас има определен тен – светъл или по-мургав, така и цветът на зъбите е специфичен. Желанието да блеснем с холивудска усмивка и млечно бели зъби невинаги е най-доброто решение, категорични са специалистите по дентална медицина. Още повече че избелването носи и негативи, особено ако не е направено от професионалист.

Опасна близост: диета – анорексия

Анорексичната девойка се вижда безкрайно дебела и продължава да гладува

Три дни на билков чай и ябълка в добавка. Кой ли не го е пробвал, за да стопи някой излишен килограм? Вълчи глад мъчи стомаха на втория ден, а след третия свикваш и гладуването може да продължи и седмица.

Изкуственият зъб от цирконий стои като естествен

Циркониеви импланти

Какво трябва да пита пациентът, когато си слага имплант – колко струва, от какъв материал е или колко време ще го носи? Колко мнения трябва да чуе, преди да избере своя зъболекар? Това са най-честите тревоги, когато се налага да сложим един или няколко импланта.

Сокът от краставица е естествено хидратиращо средство

Краставица

Краставицата (Cucumis sativus) е култивирана в Индия преди около 3000 години. Предполага се, че е пренесена в Европа от Александър Македонски. Този зеленчук е бил много популярен в древния Египет, Гърция и Рим. Там той е бил използван не само за храна, но и като съставка на козметични продукти заради лечебните свойства, които има върху кожата.

Озонотерапията – спасението от 7 болести

Озонотерапия

Колкото и да се старае една дама да скрие годините си, лицето ѝ издава броят им с безпощадна точност. Ако обаче човек му обърне повече внимание, не само може да го излъже и то да започне да „отчита“ възрастта по-бавно, но и да повлияе благоприятно върху здравето на редица органи и системи в човешкото тяло.

Реклама