Бременност и родителство

Климактериумът - спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се

Една жена на възраст отишла на преглед при лекар, след като забелязала, че вече два месеца носи едни и същи обеци. Тя, която винаги старателно следяла и безкрайно сменяла тоалети и украшения, едва тогава разбрала, че с нея става нещо. Но най-често се случва другото.

Стараем се сами да решим за себе си какво ни е необходимо и затова в такива случаи се обръщаме към лекаря не особено често. А и нали не е прието да се говори за климактериума. Но напразно. За този проблем помолихме да ни разкаже докторът на медицинските науки, професор, завеждащ отделение по ендокринна гинекология в Института по педиатрия, акушерство и гинекология при АМН на Украйна Татяна Феофановна Татарчук.

Автор: Хапче
Реклама

Покана

Ако сте медицински, здравен или сроден специалист и бихте желали да допринесете за подобряване качеството на тази публикация – да предложите свой собствен авторски текст, фотография или видео, или просто да ни посочите грешка от едно или друго естество, която може да сме допуснали при подготовката на материала, заповядайте!