Бременност и родителство

Климактериумът - спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се

Една жена на възраст отишла на преглед при лекар, след като забелязала, че вече два месеца носи едни и същи обеци. Тя, която винаги старателно следяла и безкрайно сменяла тоалети и украшения, едва тогава разбрала, че с нея става нещо. Но най-често се случва другото.

Стараем се сами да решим за себе си какво ни е необходимо и затова в такива случаи се обръщаме към лекаря не особено често. А и нали не е прието да се говори за климактериума. Но напразно. За този проблем помолихме да ни разкаже докторът на медицинските науки, професор, завеждащ отделение по ендокринна гинекология в Института по педиатрия, акушерство и гинекология при АМН на Украйна Татяна Феофановна Татарчук.

Автор: Хапче

Покана

Ако сте медицински, здравен или сроден специалист и бихте желали да допринесете за подобряване качеството на тази публикация – да предложите свой собствен авторски текст, фотография или видео, или просто да ни посочите грешка от едно или друго естество, която може да сме допуснали при подготовката на материала, заповядайте!

Не пропускайте

Коментари