НОВИНИ

Хармония и красота

Вдъхновяваща енергия в новата изложба на Евгения Тотева – Жени

Жени провежда арттерапия по собствена методика

Евгения Тотева – Жени открива официално своята нова самостоятелна изложба, озаглавена „Енергия“, на 10.10.2013 г. от 19:00 ч. в арт център Jenny (Симеоновско шосе 110). Изложбата включва 50 картини и ще продължи до 30.10.2013 г.

Бели зъби

Откажете се от инициативата „Направи си сам“

Както всеки от нас има определен тен – светъл или по-мургав, така и цветът на зъбите е специфичен. Желанието да блеснем с холивудска усмивка и млечно бели зъби невинаги е най-доброто решение, категорични са специалистите по дентална медицина. Още повече че избелването носи и негативи, особено ако не е направено от професионалист.

Опасна близост: диета – анорексия

Анорексичната девойка се вижда безкрайно дебела и продължава да гладува

Три дни на билков чай и ябълка в добавка. Кой ли не го е пробвал, за да стопи някой излишен килограм? Вълчи глад мъчи стомаха на втория ден, а след третия свикваш и гладуването може да продължи и седмица.

Изкуственият зъб от цирконий стои като естествен

Циркониеви импланти

Какво трябва да пита пациентът, когато си слага имплант – колко струва, от какъв материал е или колко време ще го носи? Колко мнения трябва да чуе, преди да избере своя зъболекар? Това са най-честите тревоги, когато се налага да сложим един или няколко импланта.

Сокът от краставица е естествено хидратиращо средство

Краставица

Краставицата (Cucumis sativus) е култивирана в Индия преди около 3000 години. Предполага се, че е пренесена в Европа от Александър Македонски. Този зеленчук е бил много популярен в древния Египет, Гърция и Рим. Там той е бил използван не само за храна, но и като съставка на козметични продукти заради лечебните свойства, които има върху кожата.

Озонотерапията – спасението от 7 болести

Озонотерапия

Колкото и да се старае една дама да скрие годините си, лицето ѝ издава броят им с безпощадна точност. Ако обаче човек му обърне повече внимание, не само може да го излъже и то да започне да „отчита“ възрастта по-бавно, но и да повлияе благоприятно върху здравето на редица органи и системи в човешкото тяло.

Тъмните петна по кожата са упорити

Козметични процедури

Лечението на хиперпигментациите е предизвикателство за дерматолога и често се налага да се съчетаят няколко метода. Тези процедури се правят през есента и зимата, а не когато слънцето е силно. Така че отложете „почистването“ им с няколко месеца.

Невидими брекети подреждат зъбите

Брекети

Най-новото решение как кривите зъби могат да се подредят в холивудска усмивка дават невидимите брекети Invisalign. Те са прозрачни, плътно обхващат зъба и не създават дискомфорт нито при говор, нито вечер. Цената им обаче е 2 пъти по-висока в сравнение с традиционно използваните железни брекети.

Доверявайте се само на проверен пластичен хирург

Силиконови импланти

- Д-р Ефремов, преди броени дни Българската асоциация по пластична хирургия призова дамите, които са си слагали импланти, да се прегледат и ако те са на скандалната френска фирма PIP, да ги отстранят. Какво може да се случи, ако не го направят?

Пет процедури премахват пигментните петна

Пигментни петна

По-мургавите хора имат склонност да правят тежки пигментни петна. Те могат да се явят след херпес или друго възпаление. Неприятно е, защото петната стоят с месеци, а понякога и с години.

Не пропускайте

Коментари