Условия и правила за ползване

Добре дошли във форума на Hapche.bg!

Информацията, която ще намерите тук, е предназначена да обогати познанията ви за здравето и здравословния живот, да спомогне за изграждане на модерно и отговорно отношение към собственото здраве и за постигане на хармония между духа и тялото, така щото животът да бъде не само по-дълъг, но и по-пълноценен.

Ако сте здрави, ако сте болни, ако искате да живеете здравословно, ако се интересувате от промоцията на здравето и превенцията на болестите, ако желаете да научите повече за заболяванията и лечението им, ако търсите отговори на здравни въпроси, ако се нуждаете от помощ, ако сте готови да окажете подкрепа, като доверите своята история, то този форум е точно за вас. Всеки пример е важен, независимо дали е положителен или отрицателен.

Често е трудно да се справим с даден здравен проблем или заболяване сами. Но когато се свържем с други хора със същата орисия, които са извървели част от пътя към оздравяването или вече са здрави, когато споделим с тях опит, когато обменим информация, дори когато просто се окуражим взаимно, тогава нещата стават по-лесни.

Този форум е едно от местата в Интернет, създадени за осъществяване на подобни контакти, за обсъждане на наличните или новаторски възможности за лечение, за обмен на информация, за споделяне на опит и още много. Форумът ще бъде такъв, какъвто го направим заедно.

Заповядайте, регистрирайте се, за да се възползвате от пълната функционалност и всички възможности на форума.

РЕГИСТРИРАЙКИ СЕ, ВИЕ ПРИЕМАТЕ УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ:

І. НЕ СЕ САМОЛЕКУВАТЕ.

ИНФОРМАЦИЯТА, ПУБЛИКУВАНА ВЪВ ФОРУМА, ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА БИ МОГЛА ДА ВИ ОРИЕНТИРА КЪМ КАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ, НО ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ БИ МОГЛА ДА ЗАМЕНИ КОНСУЛТАЦИЯТА С ЛЕКАР.

САМОЛЕЧЕНИЕТО Е ОПАСНО!

АВТОРИТЕ НА МАТЕРИАЛИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ И МОДЕРАТОРИТЕ НА ФОРУМА НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА УСЛОЖНЕНИЯ, ВЪЗНИКНАЛИ ПОРАДИ НЕПОТЪРСЕНА ИЛИ КЪСНО ПОТЪРСЕНА ЛЕКАРСКА ПОМОЩ.

ІІ. НЕ НАРУШАВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:

1. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАТЕ С НЕЗНАНИЕТО НА ПРАВИЛАТА, КОГАТО ГИ ПРЕСТЪПИТЕ И БЪДЕТЕ САНКЦИОНИРАНИ ЗА ТОВА.

2. НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ.

3. НЕ ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ЛАТИНИЦА.

4. НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТЕМИ И МНЕНИЯ* В НЕСЪОТВЕТНИ (ПОД)ФОРУМИ.

5. НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТЕМИ И МНЕНИЯ НА НЯКОЛКО МЕСТА ИЛИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ.

6. НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТЕМИ И МНЕНИЯ С НЕЯСНИ ИЛИ ПОДВЕЖДАЩИ ЗАГЛАВИЯ.

7. НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТЕМИ И МНЕНИЯ, ПОДБУЖДАЩИ КЪМ ДИСКРИМИНАЦИЯ, ОСНОВАНА НА ПОЛ, РАСА, НАРОДНОСТ, ЧОВЕШКИ ГЕНОМ, ГРАЖДАНСТВО, ПРОИЗХОД, РЕЛИГИЯ ИЛИ ВЯРА, ОБРАЗОВАНИЕ, УБЕЖДЕНИЯ, ПОЛИТИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, ЛИЧНО ИЛИ ОБЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ, УВРЕЖДАНЕ, ВЪЗРАСТ, СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ, СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, ИМУЩЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ ИЛИ НА НЯКАКЪВ ДРУГ ПРИЗНАК, ИЛИ КЪМ НАСИЛИЕ.

8. НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТЕМИ И МНЕНИЯ С НЕЦЕНЗУРНО ИЛИ ПОРНОГРАФСКО СЪДЪРЖАНИЕ.

9. НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТЕМИ И МНЕНИЯ С РЕКЛАМНО ИЛИ КОМЕРСИАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ.

10. НЕ ПРЕВРЪЩАТЕ ФОРУМА В МЯСТО ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА (МЕЖДУ)ЛИЧНОСТНИ КОНФЛИКТИ.

____

* ВКЛЮЧВАТ СЕ АВАТАРИ, ПОДПИСИ, ЛИНКОВЕ, ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ И ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ.