Новини

Фокус върху Украйна. Как да помогнем: опции, идеи и проверени връзки

Красотата на света се крие в красотата на делата

Има много варианти за оказване на помощ на Украйна
Има много варианти за оказване на помощ на Украйна

MAKEUP е международна компания, един от главните офиси на която се намира в Украйна. Като лидер на пазара, ние винаги сме носили международни ценности и красота. Сега сме обединени, както никога досега: всички наши усилия са насочени към подпомагане на Украйна да се изправи срещу агресията. Заедно с нас – хиляди украински служители, офисите ни в Европа, партньорски марки и целият свят.

През последните дни често получаваме въпроси и предложения за помощ от грижовни клиенти в много страни. Благодарни сме за загрижеността и готовността ви да подкрепите тази прекрасна страна.

Има много варианти за оказване на помощ на Украйна: мирен протест срещу войната, даряване на средства за украинските войници или жители, засегнати от военни действия, закупуване на продукти на украински марки, подкрепяйки компании в този труден момент, хуманитарна помощ за страната. Ако желаете да подкрепите Украйна заедно с нас, последвайте линка към специалната страница, в която събрахме ключови проекти и възможности за подпомагане на Украйна.

Информация: MAKEUP е водещият онлайн търговец на козметика в Украйна, работещ в 22 страни, включително Великобритания, Франция, Швейцария, Германия, Италия. Повече от 340 милиона потребители посещават уебсайтовете на компанията годишно, закупувайки над 50 милиона продукта. Продуктовата гама на компанията включва повече от 100 000 продукта и представлява повече от 2000 марки козметика, парфюмерия и аксесоари.

На вашето внимание